Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 06:40

Генпрокуратура допитає Саакашвілі по справі Майдану

Генпрокуратура допитає Саакашвілі по справі Майдану
Саакашвілі дасть свідчення в ГПУ. Фото: Інтерфакс

Прокурор Генеральної прокуратури Олексій Донськой розраховує, що вдасться допитати екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі у справі за обвинуваченням п'яти колишніх співробітників спецпідрозділу МВС "Беркут" у вбивствах активістів Майдану в лютому 2014 по відеозв'язку.

"Так, ми можемо так стверджувати. Питання в тому, що Саакашвілі був допитаний під час досудового розслідування і питання в тому, що він не просто спростував цю інформацію, він навів такі факти, які вказують на те, що ці події, на які вказують "грузинські актори" просто не могли відбуватися ... Ми дуже сподіваємося, що де б він не знаходився, вдасться знайти можливість, щоб хоча б в режимі відеоконференції він дав свідчення в суді ", - сказав він, повідомляє Телеграф.

Донський стверджує, що відсутність можливості провести допит М.Саакашвілі не зупинить процес розслідування.

"Оскільки цей вкидання було, то він повинен спростувати. Без Саакашвілі це зробити важко, хоча не неможливо", - пояснив прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі зробив заяву про вибори президента

У справах пов'язаних з подіями часів Майдану на даний момент був введений процес вилучення куль з будівель. Пошуки куль в готелі "Україна" велися і в перші дні при огляді місця подій, проте не велися висотні роботи.



Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура допитає Саакашвілі по справі Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути