понеділок, 21 квітня 2008 18:22

Геннадій Кернес вісім років був психопатом (ФОТО)

Як повідомляє "Вовремя.Info" з посиланням на "Городской дозор", Геннадій Кернес в жовтні 1990 року перебував на обліку в психоневрологічному диспансері з діагнозом "психопатія збудливого типу". Свого часу він не служив в армії по знаменитій "шизоїдно-психопатичній" статті 7б. Обстеження підтвердило діагноз "психопатія". Можна, звичайно, думати, що "7б" Геннадій Адольфович практикував як спосіб "відкосу", - спочатку від армії, потім від кримінальної відповідальності. Але тут же наголошується, що критики така версія не витримує: на обліку Кернес перебував, починаючи з 1982 року і - як мінімум - по листопад 1990: мовляв, для уникнення служби в армії - це надмірно тривалий термін.

Згідно з цією довідкою, Геннадій Кернес в жовтні 1990 року перебував на обліку психоневрологічному диспансері з діагнозом "психопатія збудливого типу".

Через місяць після видачі цієї довідки, 11 листопада 1990 року, діагноз Кернеса був підтверджений комісією у всім відомій 15-ій психіатричній клінічній лікарні. Акт підписаний трьома експертами і завірений печаткою відділення судово-психіатричної експертизи лікарні N15.


Нагадаємо, раніше народний депутат України Олег Ляшко, що очолює парламентську Тимчасову слідчу комісію з розслідування діяльності Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса, недавно заявив, що "Харків стає містом, небезпечним для життя", повідомляє Вовремя, Городской Дозор.

Зараз ви читаєте новину «Геннадій Кернес вісім років був психопатом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути