понеділок, 19 лютого 2007 20:28

Генералу СБУ сподобався Ахметов

Генералу СБУ сподобався Ахметов
Напередодні голосування у парламенті за кандидатуру нового голови СБУ "Газета по-українськи" поспілкувалася з заступником чільника цього відомства Олександром Скіпальським.

Коментуючи кадрову політику держави в СБУ, Скіпальський сказав, що в Україні надто часто змінюють керівників спецслужб. Навів приклади КДБ та ФБР, де окремі керівники працювали десятиліттями.

- Змінюватись повинні політичні керівники - міністри, президенти, а автомашина не повинна мінятися, вона повинна їхати. А ми кожен раз розбазарюємо і беремо нових. Ви подивіться на останні призначення в Службі безпеки. У нас є десятки генералів і колишніх заступників голів служби і голів служби, які ще б могли довгі роки працювати. А ми чомусь обов"язково посилаємо людину, яка не працювала і не має досвіду роботи у службі. І закінчується це зрозуміло - як останні були призначення в Службі безпеки. Це непотрібні експерименти. Треба послідовно проводити підготовку кадрів.

Олександр Скіпальський - заступник голови СБУ, начальник УСБУ у Донецькій області. "ГПУ" попросила поділитися враженнями від найпомітніших постатей Донеччини у політиці і в бізнесі.

- З Сергієм Тарутою я і раніше був знайомий, - сказав Скіпальський. - А з Ринатом Ахметовим уже познайомилися зовсім недавно. У мене склалося досить позитивне враження про нього. Це людина цілеспрямована, яка має стратегічне мислення, і людина вольова. В особистих контактах мені такі люди подобаються - це сильні особистості.

Повне інтерв"ю з Олександром Скіпальським читайте у п"ятничному номері "Газети по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Генералу СБУ сподобався Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути