четвер, 02 жовтня 2008 12:40

Генеральний прокурор вважає, що "розколить" Тимошенко

Генеральний прокурор України Олександр Медведько переконаний, що допити прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко у справі про отруєння в 2004 році кандидата у Президенти Віктора Ющенка сприяють розслідуванню справи.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві, відповідаючи на питання журналістів.

"Я вважаю, що допит прем"єр-міністра був правильним, і він сприяє тому, що ми рухаємось в правильному напрямку (щодо встановлення причин, обставин та осіб, причетних до отруєння)", - сказав Медведько.

При цьому генпрокурор заявив, що "працівники слідчо-оперативної групи працюють, я вважаю, потужно, зроблено великий обсяг заходів".

Тимошенко у вересні двічі викликали в Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури для надання свідчень як свідка у справі про отруєння 2004 року Президента Віктора Ющенка.

11 вересня Тимошенко 5 годин давала слідчим управління свідчення у справі про отруєння Ющенка, 18 вересня допит тривав три години, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Генеральний прокурор вважає, що "розколить" Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути