середа, 15 жовтня 2008 09:55

Гелетею порадили полетіти в космос, а Медведьку - з"їсти кримінальні справи

Керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей заявляє, що найближчим часом Генпрокуратура вирішить, за якою статтею порушувати кримінальну справу у зв"язку із зіткненням народних депутатів від БЮТ і охорони ЦВК, яке відбулося у вівторок, 14 жовтня.

"Я думаю, що найближчим часом Генпрокуратура вирішить, за якою статтею порушувати кримінальну справу", - сказав керівник управління державної охорони Валерій Гелетей.

Заяви голови УДО в БЮТ сприйняли з іронією, пише Коммерсант-Украина.

"Цей охоронець (Валерій Гелетей.) сказав, що порушить кримінальні справи? Він з таким же успіхом міг сказати, що полетить у космос! Всі ці заяви мають однакові правові наслідки, і ми їх не коментуватимемо", - заявив заступник глави фракції БЮТ Андрій Портнов.

Портнов наголосив також, що останнім часом Генпрокуратура не змогла довести до кінця жодну кримінальну справу. "Всі кримінальні справи генеральний прокурор з"їдає за обідом", - пожартував він.
Зараз ви читаєте новину «Гелетею порадили полетіти в космос, а Медведьку - з"їсти кримінальні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути