середа, 12 грудня 2007 09:02

Гавриш: Ющенко подаватиме Тимошенко стільки разів, скільки йому захочеться

Радник Президента Степан Гавриш впевнений, що Верховна Рада призначить голову фракції БЮТ Юлію Тимошенко прем"єр-міністром 12 грудня.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "НТН".

"У мене немає ніяких сумнівів, що так", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи вистачить Тимошенко голосів для призначення на посаду прем"єра.

Гавриш також висловив упевненість у тому, що Президент Віктор Ющенко повторно внесе кандидатуру Тимошенко на затвердження Ради.

"(Ющенко може подавати кандидатуру прем"єра стільки)... скільки буде вважати потрібним. Юридично це йому дозволяє Конституція, політично - це його вибір як Президента країни. Думаю, що сьогодні ми маємо ситуацію, коли Президент без сумніву зробить це завтра (12 грудня)" - зазначив він.

При цьому він висловив надію на те, що при розгляді парламентаріями цього питання 12 грудня не виникне ніяких форс-мажорних обставин.

Депутати від фракції "Блок Юлії Тимошенко" і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" ініціюють повторне голосування за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

Депутат Ради Давид Жванія (НУНС) прогнозує повторне внесення Президентом Віктором Ющенком кандидатури Тимошенко на посаду прем"єр-міністра 12 грудня.

На ранковому засіданні у вівторок Рада відмовилася призначити Тимошенко прем"єром, віддавши за неї 225 голосів при необхідних 226, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гавриш: Ющенко подаватиме Тимошенко стільки разів, скільки йому захочеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути