Ексклюзиви
четвер, 15 січня 2009 12:17

Фірташу порадили виступати в шоу, а не в Раді

Член фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко проти виступу в парламенті бізнесмена Дмитра Фірташа, оскільки вважає, що олігархи мають виступати на ток-шоу. Про це він сказав журналістам у четвер.

"Якщо виходити з також логіки, то кожен олігарх знайде, що сказати на свій захист. Я не думаю, що парламентська трибуна для олігархів, до якого б політичного середовища вони б не належали", - сказав він.

"Я не хочу сказати, що ці олігархи є лише в Партії регіонів, на мою думку таких людей достатньо і в блоці Тимошенко. То вони нехай з"ясовують стосунки на телевізійних шоу", - додав він.

На переконання Кириленка, у парламенті повинні виступати прем"єр-міністр, члени уряду, народні депутати, а також представники громадських організацій за спеціальним рішенням парламенту, "наприклад, ті, які представляють малих підприємців, середній бізнес та інститути громадянського суспільства".

Разом із тим, лідер Єдиного центру Ігор Кріль сказав, що позитивно ставиться до ідеї заслухати Фірташа у парламенті.

"Я конструктивно ставлюся до таких пропозицій. Ми повинні вислухати будь-яку людину, яка може внести ясність в нашу заплутану політичну систему, стосовно тим більше газу. Якщо її можна заслухати, є можливість і є добро, я позитивно ставлюся до цього", - сказав він.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Фірташу порадили виступати в шоу, а не в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути