Ексклюзиви
пʼятниця, 22 березня 2019 19:48

Фінішна пряма кандидатів: сосиски на заправках, виступи на радіо, сквош за тиждень до виборів
9

Анатолій Гриценко з журналісткою Юлією Мостовою провів у шлюбі 16 років. Фотографію родини виклав у себе на сторінці
Фото: Facebook
На функціонування групи "Реальний Грищ" витратили біля  млн, такою світлиною поділився Гриценко
Володимир Зеленський відпочиває від туру студії "Квартал 95" за грою у сквош
Юлія Тимошенко підписала з IT-шниками меморандум про подальшу співпрацю
Цього тижня колишня прем'єрка побувала в Луганській, Донецькій областях, в Житомирі та Харкові

Юрія Бойка у Харкові підтримали авторобігом, Володимир Зеленський грає у сквош, Юлія Тимошенко покуштувала хот-дог на заправці на Донеччині. Анатолій Гриценко з'ясував, що реклама проти нього коштувала $1 млн. Голосування за майбутнього президента відбудеться вже наступного тижня, 31 березня.

Gazeta.ua з'ясувала, що роблять кандидати за тиждень до виборів.

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко розказав, що знає як закінчити в Україні війну - для цього потрібно йти на компроміси з ворогом.

"Мы примем все необходимые нормативно-правовые акты, чтобы обеспечить мир в Украине. Ключевые из них – закон об особом статусе территорий на несколько лет и амнистия для тех, кто не причастен к убийствам", - заявив колишній регіонал у Facebook.

У Харкові в неділю, 17 березня, Бойка підтримали автопробігом - десяток машин з прапорами "Опозиційної платформи - За життя" та України проїхав в центрі міста.

"Я хочу побачити кандидата в президенти Володимира Зеленського. Я публічно закликаю його вийти на прямі дебати зараз, і не самого, а зі своєю п'ятіркою і поговорити про головні проблеми, які хвилюють людей. Це неправильно по суті, це дискредитує механізм і інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу", - заявив голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко 22 березня в інтерв'ю "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скрипін кличе топових кандидатів на дебати

На сторінці у Facebook Анатолій Гриценко опублікував фотографію з дружиною Юлією Мостовою і сином. Так привітав її з 16-річчям у шлюбі.

21 березня Гриценко виклав світлину зі сторінок у соцмережах, які ведуть компанію проти нього. На функціонування групи "Реальний Грищ" витратили біля $1 млн. Реклама постів коштувала $10-50 тис.

Шоумен Володимир Зеленський почав свій тиждень із гри у сквош. "Старый добрый сквош. Добрий ранок. После кварталов. Проспал!", - підписав фотографію.

22 березня Зеленський похвалився в Instagram, що сходив на інтерв'ю до іноземних ЗМІ.

"Поспілкувалися із західними ЗМІ: New York Times, Washington Post, Bloomberg, Der Spiegel, The Economist, Le Figaro, Atlantic Council, Kyivpost". Відео розмов пообіцяв викласти на свій канал на Youtube. Шоумен заявив, що вийде з бізнесу, якщо виграє вибори.

Петро Порошенко 21 березня прийшов на ефір військового радіо "Армія ФМ". Слухачам пообіцяв, що окуповані території повернуться в Україну якнайшвидше.

"Дякую голові Європейської Ради, президенту Європейської Комісії Жан-Клоду Юнкеру та спікеру Європейського Парламенту Антоніо Таяні за послідовну підтримку України", - підписав фотографію з неформального саміту Україна–ЄС Петро Порошенко. Європейські лідери тиснуть руки на фото.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко продовжує їздити Україною. Цього тижня побувала в Луганській, Донецькій областях, Житомирі та Харкові. На шляху до Слов'янська колишня прем'єрка поласувала фастфудом - виклала відео, де купляє хот-дог.

Переглянути цей допис в Instagram

Дорогою на Донбас. Десь неподалік Слов'янська. Улюблений #ХотдогНаЗаправці

Допис, поширений Юлія Тимошенко (@yulia_tymoshenko)

21 березня Тимошенко підписала меморандум про співпрацю з представниками IT-індустрії.

"Понад 3 години розмови, після якої виростають крила і приходить відчуття впевненості, що все в Україні буде добре", - пише Тимошенко в Instagram.

У неділю, 17 березня, Сергій Тарута вирішив підтримати Юлію Тимошенко на виборах президента. Про це він заявив на спільній прес-конференції з кандидаткою.

Вибори президента відбудуться 31 березня. Шоумен Володимир Зеленський лідирує у рейтингу симпатій - за нього готові проголосувати 27,7%. Президент Петро Порошенко має 19,6% опитаних. Юлію Тимошенко готові підтримати 14,8% . За Юрія Бойка готові голосувати - 9,6%, за Анатолія Гриценка - 8,2%.

Зараз ви читаєте новину «Фінішна пряма кандидатів: сосиски на заправках, виступи на радіо, сквош за тиждень до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути