понеділок, 03 березня 2008 11:51

Фельдман пообіцяв забрати землі "приватизовані" Добкіним і Кернесом

Акціонерне товариство "НПК-Холдинг", власником якого є скандальний секретар Харківської міської ради Генадій Кернес (кримінальна кличка "Гепа"), отримало більше гектара землі у центрі Харкова в оренду на 50 років.

На минулій сесії Харківської міської ради, депутати ухвалили рішення, що акціонерне товариство з іноземними інвестиціями "НПК-Холдинг" отримає в оренду до 1 лютого 2058 року земельну ділянку загальною площею 1,0401 га на пр. Леніна, 21. Ділянку компанія отримала для експлуатації і обслуговування будівель і споруд (готельного комплексу), пише "Вовремя.info".

Раніше, на листопадовій сесії, міська рада віддала в оренду цій же компанії ділянку загальною площею 0,3060 в цьому ж місці до 1 листопада 2057 року.

Секретар міськради Геннадій Кернес був президентом "НПК-ХОЛДИНГ" з 2002-го по 2006-й рік і в даний час є власником даної бізнес-структури.

Головний опонент мера Харкова Добкіна і секретаря міськради Кернеса - народний депутат України Олександр Фельдман заявив про те, що всі земельні ділянки, які з порушеннями законодавства були продані нинішньою міською владою, - у разі його перемоги на наступних виборах харківського міського голови, будуть повернені у власність міста, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Фельдман пообіцяв забрати землі "приватизовані" Добкіним і Кернесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути