Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2018 15:44

"Ще одна революція доб'є Україну" - Ляшко закликав владу об'єднати країну

"Ще одна революція доб'є Україну" - Ляшко закликав владу об'єднати країну
Олег Ляшко закликав модернізувати країну, а не шукати власної вигоди. Фото: liashko.ua

Чергова революція доб'є Україну, тому зараз політики повинні шукати способи об'єднання українців.

Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в інтерв'ю одному з українських видань, повідомляє прес-служба РПЛ.

"Запас міцності українців вичерпано. Сьогодні треба зшивати країну. Протистояння, чвари, взаємопоборювання приведуть до знищення держави, як це було на початку ХХ століття. Нещодавно ми відзначали сторіччя революції і відновлення української державності. Чим тоді закінчилось? Пересварилися: Скоропадський виносив Грушевського, потім Петлюра виносив Скоропадського, врешті усі виявилися по закордонах, а гору взяли більшовики. Як наслідок – Голодомор, репресії, мільйони вбитих українців. Все через те, що тодішні політики не змогли поставити інтереси держави вище власної дупи – кожен хотів примоститись у те чи інше крісло", - наголосив Ляшко.

Народний депутат додав, що зараз політики повинні модернізувати країну, а не шукати власної вигоди.

"Наші політики борються за місце на кладбищі – це все чим вони займаються. А треба витягувати країну вперед, оновлювати її і робити сучасною. Ілон Маск "Теслу" у космос запустив, китайці два роки тому запустили квантовий супутник, а зараз випробовують автомобілі без управління людини. Туреччина колись була у боргах, як у шовках, а зараз у них ні однієї копійки заборгованості перед МВФ. Польща відмовилась від кредиту МВФ у 10 мільярдів євро, бо у них зараз нормальна економічна ситуація. А ми дороги не можемо відремонтувати між Тернополем і Дубно ,чи Херсоном і Миколаєвом, і зерном торгуємо замість продукції. Із 60 мільйонів тон зібраних зернових 40 мільйонів продали за копійки. А треба ставити агропереробку у селі і продавати булочки, макарони чи хоча б борошно", - підсумував Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «"Ще одна революція доб'є Україну" - Ляшко закликав владу об'єднати країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути