Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2019 16:22

ЄС підтримав усі реформи останіх 5 років - Порошенко

ЄС підтримав усі реформи останіх 5 років - Порошенко

Під час численних зустрічей із лідерами європейських країн, єврокомісарами та керівництвом Європейської народної партії, які провів Петро Порошенко у рамках саміту ЄНП, партнери одностайно наголошували на підтримці масштабних реформ, що проводилися протягом 5 попередніх років.

Про це лідер "Європейської Солідарності", п'ятий президент України заявив у коментарі журналістам з кулуарів саміту.

"Ті реформи, які були здійснені за останні 5 років в Україні у співпраці з Європейською комісією – а це і реформа децентралізації, і реформа енергетичної незалежності, і реформа освіти, і медична реформа і багато інших реформ, де радники Єврокомісії нам допомагали – включно з Венеціанською комісією – мають бути продовжені", – зазначив Порошенко.

"Фактично тут перебувала більша частина Єврокомісії включно з новообраним президентом пані Урсулою фон дер Ляєн. Це була велика кількість єврокомісарів, віце-президентів Європейської комісії. Дуже важливою була зустріч із Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, якого було обрано Президентом Європейської народної партії. Були зустрічі з членами ЄПН – канцлером Австрії Себастіаном Курцем, прем'єрміністром Болгарії Бойко Борісовим, з лідерами держав і урядів країн членів Європейського Союзу – і не тільки. Ми мали можливіcть узгодити партійну і державну співпрацю з віце-прем'єр-міністром Лівану, домовились щодо його візиту до нашої держави", – повідомив Петро Порошенко.

"Найбільша європейська партія, яка твердо стоїть на позиціях європейського вибору України, яка допомагала нам у найбільш складні часи в сучасній українській історії сьогодні є надійним другом і партнером України", – переконаний лідер "Європейської Солідарності".

Нагадаємо, раніше Порошенко повідомляв, що лідери європейських країн, члени Європейської народної партії підтвердили, що двері Європейського Союзу відкриті для України.

Зараз ви читаєте новину «ЄС підтримав усі реформи останіх 5 років - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути