Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2020 17:29

"ЄС" підтримала на виборах мера Черкас кандидата від "Голосу" Віктора Євпака

Партія "Європейська Солідарність" підтримала кандидата від "Голосу" Віктора Євпака у другому турі виборів на посаду міського голови Черкас та закликала усі інші проєвропейські та проукраїнські сили наслідувати цей приклад і в інших містах України.

  Петро Порошенко та Віктор Євпак
Петро Порошенко та Віктор Євпак

Про це заявив п'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко на брифінгу, який транслював телеканал "Прямий".

"Я хочу наголосити, що статус загальнонаціональної, парламентської, найбільшої опозиційної партії накладає на нас дуже велику відповідальність. І в цих умовах ми хочемо закликати усіх представників проєвропейських і євроатлантичних сил, у черговий раз, до об'єднання. Ми твердо переконані, що тільки так – через це об'єднання – ми зможемо перемогти. І напередодні другого туру місцевих виборів, де кандидати від проєвропейських, євроатлантичних сил пройшли до другого туру, ми хочемо без будь-яких умов зробити перший, але дуже важливий крок. В цих умовах партія і як її голова прийняли рішення про підтримку кандидата на міського голову міста Черкаси від партії "Голос" Віктора Євпака до перемоги на посаду голови міста Черкас", – заявив Порошенко.

"У цих умовах виборці нашої партії, наша партійна організація буде все можливо, щоб ті, хто нас підтримав на першому турі, закликати усі проєвропейські, євроатлантичні, проукраїнські політичні сили обов'язково підтримати Віктора", – додав лідер "ЄС".

Порошенко висловив надію, що приклад "Європейської Солідарності" у Черкасах наслідують інші політичні сили європейського та євроатлантичного спрямування на других турах місцевих виборів.

Кандидат від "Голосу" Віктор Євпак подякував Петру Порошенку та партії "Європейська Солідарність" за підтримку на другому турі виборів.

"Хочу закликати зараз усі політичні сили, усіх кандидатів, які зараз працюють над другим туром – подивіться на приклад Черкас, коли навколо демократичного кандидата об'єднуються усі проєвропейські, проукраїнські сили – перш за все – заради розвитку своїх міст, заради покращення своїх умов життя і всієї України й проти корупції місцевої влади, яка має піти у минуле. Я вірю у силу єднання і закликаю усі проєвропейські, демократичні сили об'єднатися у другому турі заради перемоги", – наголосив Євпак.

Місцеві вибори показали, що "Європейська Солідарність" виступає консолідатором України. Про це заявив голова виборчого штабу "ЄС" Олександр Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «"ЄС" підтримала на виборах мера Черкас кандидата від "Голосу" Віктора Євпака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути