Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 13:18

Екстрене засідання Верховної Ради - сьогодні о 16.00

Президент України Віктор Ющенко втратив терпіння, і він підпише сьогодні указ про розпуск парламенту, заявив народний депутат фракції БЮТ політолог Володимир Полохало.

Так він прокоментував той факт, що сьогодні в другій половині дня Коаліція національної єдності має намір зібратися на екстрене, позачергове засідання Верховної Ради України.

Нагадаємо, що вчора з"явилася інформація про те, що було зібрано 45 підписів народних депутатів з коаліції для скликання ВР на позачергове засідання. Сьогодні ця інформація підтвердилася - о 16.00 Рада збереться на вечірнє засідання.

Головні теми порядку денного – можливе підписання Ющенка указу про розпуск парламенту, а також заплановані на суботу акції масових протестів в Києві, які проведуть опозиційні Блок Юлії Тимошенко, "Наша Україна" і "Народна самооборона" екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко, пише Росбалт-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Екстрене засідання Верховної Ради - сьогодні о 16.00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути