четвер, 27 червня 2019 13:20

Експерт заявив про ймовірні домовленості "Слуги народу" з "Батьківщиною"

Експерт заявив про ймовірні домовленості "Слуги народу" з "Батьківщиною"
Переговорний процес може відбуватися між лідером партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим та Андрієм Ніколаєнком, вважає політичний експерт Владислав Дзівідзінський

Коаліційні перемовини можуть вестись між очільником "Слуги народу" Дмитром Разумковим та Андрієм Ніколаєнко, очільником партії "Основа", який балотується в парламент за списками "Батьківщини".

Про це заявив Владислав Дзівідзінський в ефірі каналу "Київ".

"Консультації щодо формування нової парламентської більшості будуть проводити лідери двох політичних сил. Переговорний процес може відбуватися між лідером партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим та Андрієм Ніколаєнко, оскільки вони мають тісні зв'язки", – сказав Дзівідзінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" оголосила список з 50 кандидатів

Крім того, Дзівідзінський зазначив, що Юлія Тимошенко може очолити наступний уряд.

"Найбільш ймовірна кандидатура на пост прем'єра – Юлія Тимошенко, але ще не відомо, які домовленості будуть з іншими політичними силами. Перемовини не ведуться між Тимошенко і Зеленським напряму, а на заяви Вакарчука новообраний президент поки не реагує", – додав експерт.

До Верховної Ради балотуватимуться 5845 осіб. На виборах 2014 року було 6435. З усіх кандидатів понад 77% – чоловіки, а середній вік – 42 роки. Кандидатів по списках 21 партії у загальнодержавному окрузі - 2 674.

Зараз ви читаєте новину «Експерт заявив про ймовірні домовленості "Слуги народу" з "Батьківщиною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути