Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 14:14

Експерт про "санітарку Герман": "З якихось незначних дій роблять подвиг"

Експерт про "санітарку Герман": "З якихось незначних дій роблять подвиг"

Директор агентства моделювання ситуацій Віталій Бала називає піаром заяву заступника голови Адміністрації президента Ганни Герман про намір працювати санітаркою піаром.

Про це він заявив в коментарі Gazeta.ua

"Якщо б вона робила це тихенько без розголосу, сенсу у цьому було би більше. Так само, якби Герман закликала усіх людей при владі піти у суботу до клінік і лікарень, допомагати там. Нехай би й інші попрацювали санітарками і двірниками. Хто має гроші, хай би перерахував їх на установу, щоб була можливість закупити хороше обладнання для лікування", - сказав експерт.

Він розцінює дії заступника голови адміністрації президента як створення звичайного інформаційного приводу для того, щоб показати людям, як політики ними опікуються. Але така демонстрація на камеру не покращує імідж влади.

"Якщо це була підказка політтехнологів чи піарників, то вона виявилася не зовсім вдалою. Це свідчить про нефаховість і нерозуміння ситуації. Хоча, думаю, що це особиста ініціатива пані Ганни. Навряд чи людина, яка працює у потужній піар-компанії, порадила б таке своєму клієнту", - наголосив Бала.

Він нагадав, що під час Першої Світової війни, доньки царя працювали справжніми санітарками у лазареті.

"Вони перев'язували солдатам рани, доглядали за хворими. І не було без зайвого розголосу. Можливо, хтось дав Герман почитати книжку про це чи якось навіяв", - припустив Бала.

Однією з найбільш вражаючих акцій високопосадовців у лікарні він вважає телемарафон про СНІД, який проводили у Франції у 90-ті роки.

За його словами, тоді політики обнімали хворих, навіть цілували дітей. На відміну від французів, Герман виглядає у лікарні комічно.

"Але чого ще чекати від представників діючої влади? До речі, як і від опозиції теж. Якщо дворяни, які були елітою держави, мусили воювати за свою Батьківщину, то зараз особливої самопожертви ми не бачимо. З якихось незначних дій роблять подвиг", - наголосив політолог.

Нагадаємо, що заступник глави АП Ганна Герман працювала санітаркою у Ніжинському інтернаті.

Зараз ви читаєте новину «Експерт про "санітарку Герман": "З якихось незначних дій роблять подвиг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути