Ексклюзиви
неділя, 11 травня 2008 12:57

Екс-мер Нью Йорка їде в Київ ділитися досвідом

12-14 травня Київ відвідає відомий американський політик, колишній мер Нью-Йорка (1993-2001) Рудольф Джуліані.

Візит пройде в рамках ініціативи "Інвестиції в майбутнє".

Під час візиту заплановані зустрічі, на яких Джуліані поділиться з українцями досвідом управління містом і вирішення проблем мегаполіса.

У рамках свого візиту американський політик проведе відкриту дискусію з провідними представниками української влади й бізнесу на тему "Інвестиції в майбутнє", презентує розроблену групою Giuliani Partners стратегію розвитку Києва, виступить із лекцією перед студентами НТУУ "Київський політехнічний інститут", а також візьме участь у церемонії відкриття пам"ятника батькові вертольотобудування Ігорю Сікорському.

У рамках візиту Джуліані ознайомиться з інвестиційними можливостями Києва й України, в тому числі в контексті підготовки до фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Разом із Джуліані Київ відвідає група представників міжнародних інвестиційних кіл, що цікавляться можливостями вкладення коштів у розвиток української столиці.

7 травня в Нью-Йорку Рудольф Джуліані заявив про своє бажання бути консультантом українського політика Віталія Кличка, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Екс-мер Нью Йорка їде в Київ ділитися досвідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути