Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 14:04

Екс-глава Апеляційного суду Луганщини проголосив себе "президентом Південно-Східної України"

Екс-глава Апеляційного суду Луганщини проголосив себе "президентом Південно-Східної України"
Фото: politikus.ru

Колишній глава Апеляційного суду Луганської області Анатолій Візір проголосив себе "новообраним президентом Південно-Східної України".

У своєму зверненні до "вільних громадянам федеративної республіки Донбас "він заявив, що "21марта (мабуть, лютого - ред.) Був здійснений військовий переворот ... і до влади прийшов фашизм, пролилася перша шахтарська кров".

"Економіка Південно-Східної України переходить на російський рубль", - заявив він.

"Всім силовим структурам, у тому числі органам безпеки України та прокуратури, які перебувають на території Луганської, Донецької, Харківської, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, наказую: не заважати федералізації Південно- Східних областей України, давати відсіч провокаторам неофашистських організацій України", - сказав Візір.

Він також звернувся до росіян за підтримкою: "Я прошу братній російський народ підтримати федералізацію Південного Сходу України, звертаюся до президента Російської Федерації, щоб він не допустив захлинутися в крові слов'янському та іншим народам України".

"На території федерації Південного Сходу України вводиться Конституція 1996 року ... Та конституція, де сказано, що носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ ...", - сказав Візир.

Він закликав США і Євросоюз "не втручатися в процеси і реформи федералізації України".

Зараз ви читаєте новину «Екс-глава Апеляційного суду Луганщини проголосив себе "президентом Південно-Східної України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути