вівторок, 21 листопада 2017 16:10

Екс-директора "Олімпійського" підозрюють у розкраданні 27 млн грн

Екс-директора "Олімпійського" підозрюють у розкраданні 27 млн грн
НСК "Олімпійський". Фото: fakty.ictv.ua

Слідчі підготували підозру у розкраданні коштів під час підготовки до Євро-2012 колишньому директору НСК "Олімпійський".

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко у своєму Facebook.

"Провели обшуки та оголосили про підозру екс-директору ДП "Олімпійський", генеральному директору фірми-підрядника і директору посередницької структури. Сума збитків лише при закупівлі сидінь для стадіону - 27 млн грн 2011 року", - написав Луценко.

За інформацією столичної прокуратури, підозри оголошені керівнику генерального підрядника товариства "АК Інжинірінг" та керівнику субпідрядника - підприємства "Спецпостач" Міжнародного благодійного фонду "Безпека країни". Екс-директору "Олімпійського" підозру лише підготували. На цей час його місцеперебування встановлюється.

"До суду внесені клопотання про застосування відносно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 13 млн грн кожному", - зазначили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому на українське Євробачення пішли колосальні суми

У березні цього року у фігурантів справи про розкрадання коштів під час підготовки до проведення футбольного чемпіонату Євро-2012 одночасно відбулися десятки обшуків. Встановили завищення державних витрат на великі суми. Наприклад, крісла для НСК "Олімпійський" при вартості в $78 коштували державі у $189.

Зараз ви читаєте новину «Екс-директора "Олімпійського" підозрюють у розкраданні 27 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути