Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2007 13:30

Екс-держсекретар США Мадлен Олбрайт похвалила Тимошенко

Глава Національного демократичного інституту (NDI), екс-держсекретар США Мадлен Олбрайт позитивно оцінила дії українських опозиційних партій щодо об"єднання.

Таку думку вона висловила на зустрічі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко у Вашингтоні, повідомила в інтерв"ю журналістам Тимошенко. За її словами, Олбрайт також позитивно оцінила дії опозиції, направлені на захист енергетичної незалежності України.

Конкретної відповіді на запитання про те, чи обговорювалася в ході зустрічі можливість проведення дострокових парламентських виборів, Тимошенко уникла. Вона сказала, що йшлося "про реальні кроки нового уряду, про реальні спроби консолідувати владу в руках однієї політичної команди".

У свою чергу Олбрайт сказала журналістам, що задоволена об`єднанням демократичних сил в Україні, оскільки населення країни гідне цього. "Україна була, є і буде", - вимовила вона російською, пишуть Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Екс-держсекретар США Мадлен Олбрайт похвалила Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути