середа, 28 травня 2008 12:06

Єхануров вважає, що на виборах в Києві кожен отримав по заслугах

Міністр оборони України Юрій Єхануров вважає, що кожна з політичних сил, яка брала участь в київських виборах, отримала справедливу оцінку виборців.

"Кожна з так званих демократичних сил отримала особисту оцінку", - сказав Єхануров в інтерв"ю журналістам в Києві.

За його словами, Партія регіонів, яка була головним супротивником демократичних сил на виборах в 2006 році, в Києві не отримала істотної підтримки. "Решта голосів були віддані а демократичним силам, але як завжди, за українською логікою, їм треба було розділитися, кожен думає, що він гетьман, і кожен гетьман отримав свою оцінку виборців, на яку заслуговує", - відзначив Єхануров.

Аналізуючи явку виборців, політик сказав, що ті люди, які серйозно замислюються над проблемами держави розчаровані і тому не мали уявлення за кого голосувати. "І тому дуже низька явка була, прийшли тільки прихильники", - сказав Єхануров.

Міністр також додав, що на сьогоднішній день владі слід задуматися над тим, як проводити наступні вибори, оскільки, якщо вони будуть проведені за технологією київських виборів, то у країни немає майбутнього. "Фактично всі гасла були популістськими, там живого місця немає", - висловив думку політик.

За його словами, жодна політична сила не проводила дискусії під час виборчої кампанії в Києві з приводу економічних реформ в країні. "Поки що всі обіцяють тільки годувати народ", - підсумував Єхануров, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров вважає, що на виборах в Києві кожен отримав по заслугах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути