вівторок, 23 жовтня 2007 09:11

Єхануров хоче широку коаліцію з "Регіонами" та блоком Литвина

Кандидат у депутати Верховної Ради Юрій Єхануров вважає, що коаліція блоку Юлії Тимошенко і Наша Україна–Народна Самооборона має вступити в переговорний процес з Партією регіонів і блоком Литвина. Про це він повідомив на прес-конференції у Дніпропетровську.

"Якщо ми замкнемося тільки в своїх політичних силах і не чутимемо наших колег по парламенту, то, фактично, вибори результатів не принесли, і розкол країни продовжується. Треба почути один одного", – сказав Єхануров.

На його думку, треба в першу чергу думати про інтереси країни, а не окремих політичних сил.

Як повідомлялося, кандидат в депутати Верховної Ради Юрій Єхануров вважає, що коаліційна угода між блоками Юлії Тимошенко і Наша Україна–Народна Самооборона потребує уточнення.

Юрій Єхануров попередив, що залишить партію Наша Україна в тому випадку, якщо на завтрашньому засіданні президії не будуть почуті його пропозиції за погодженням позицій з БЮТ при створенні демократичної коаліції.

Нагадаємо, раніше Юрій Єхануров заявив про те, що йому не зовсім зрозуміло, чому лідери НУ-НС "почали повзати перед Юлією Володимирівною" без узгодження позицій між блоками.

За його словами, зазначена поведінка блоку ставить НУ-НС у гірше положення при формуванні коаліції. "Йде переговорний процес про створення коаліції. Нашій політичній силі потрібно добитися того, чого ми хочемо", наголосив Єхануров.

За матеріалами Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Єхануров хоче широку коаліцію з "Регіонами" та блоком Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути