вівторок, 06 березня 2018 11:08

Єфремову вчергове продовжили арешт

Єфремову вчергове продовжили арешт
Колишнього голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова далі триматимуть під вартою до 3 травня. Фото: Сергій Іванов

Старобільський районний суд Луганської області продовжив до 3 травня тримання під вартою колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Відповідне рішення суд ухвалив 5 березня, повідомила Генпрокуратура у Facebook.

"Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває, наступне засідання відбудеться 06.03.2018 о 10:00", – повідомляють там.

Єфремова підозрюють у низці злочинів: державна зрада, організація й пособництво в захопленні облдержадміністрації та управління СБУ на Луганщині, умисні дії з метою зміни меж території й державного кордону України, сприяння створенню та діяльності терористичної організації ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура показала Єфремова в теплих шкарпетках

Правоохоронці затримали Олександра Єфремова 30 липня 2016-го. Він був на борту літака за маршрутом Київ — Відень. Підставою стала можлива втеча за кордон. Єфремова взяли під варту 1 серпня. Тримали в слідчому ізоляторі. Відтоді він під арештом.

Зараз ви читаєте новину «Єфремову вчергове продовжили арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути