четвер, 23 вересня 2010 13:00

Єфремов назвав справжню причину звільнення Терьохіна

Партія регіонів сподівається, що комітет з питань свободи слова, який очолив "бютівець" Андрій Шевченко буде об"єктивно оцінювати ситуацію зі свободою слова.

Про це в інтерв"ю журналістам заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Це нормальна кандидатура. Людина була обрана на посаду голови комітету, які має повне право аналізувати ситуацію, яка відбувається зі свободою слова, інформаційним полем в нашій державі", - зауважив депутат.

За його словами, фракція БЮТ просила у коаліції віддати цей комітет опозиції.

"Сьогодні силою якихось внутрішніх причин, які є всередині цієї парламентської фракції, вони довго не хотіли визначатись і голосувати за дану кандидатуру. В залі просто відбувся обмін. Наш представник очолив податковий комітет, що для влади є природнім, тому що податками повинна займатися саме вона, а опозиція отримала комітет зі свободи слова", - наголосив Єфремов.

"Ми виконали свої зобов"язання в тому числі ті, які давав президент України, виступаючи на ПАРЄ. Він казав, що комітет з питань свободи слова буде очолювати представник опозиції", - додав лідер фракції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов назвав справжню причину звільнення Терьохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути