вівторок, 06 травня 2008 17:55

Єдиний центр підозрює, що БЮТ провокує відставку Кабміну Тимошенко

Президія "Єдиного центру" звинувачує уряд у надмірній політизації та вимагає від БЮТ виконувати коаліційну угоду.

Про це йдеться в заяві Президії "Єдиного центру".

"Єдиний центр" висловлює занепокоєння ситуацією, що складається в країні внаслідок надмірної політизації діяльності уряду Тимошенко", - наголошується в заяві. В партії зазначили, що "незаконне втручання уряду в діяльність Фонду держмайна, загострення стосунків із Президентом України, ситуативна співпраця із Партією регіонів, спроби незаконної приватизації стратегічних об"єктів "своїми" покупцями – є складовими цього процесу".

"Єдиний центр" заявляє, що ці дії БЮТ здійснюються з метою спровокувати відставку уряду. Замість того, щоб займатися своїми безпосередніми функціями, суворо дотримуючись букви та духу Конституції і законів України, коаліційної угоди, уряд Тимошенко займається пошуком виправдання своєї неефективної та згубної для української держави політики", - наголошують в партії.

В "Єдиному центрі" вважають, що метою роботи уряду дедалі більше стає не здійснення державної політики та вирішення соціально-економічних проблем, а підготовка БЮТ до участі у президентських виборах. "Фактично оточення Тимошенко не збирається виконувати своїх передвиборчих зобов"язань перед виборцями та партнерами по коаліції, та взяло курс на вибори", - наголошується в заяві.

"Єдиний центр" наполягає на неухильному дотриманні передвиборчих обіцянок та Коаліційної угоди її учасниками. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єдиний центр підозрює, що БЮТ провокує відставку Кабміну Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути