понеділок, 23 червня 2008 08:32

ЄЦ житиме на членські внески впливових людей

Голова Донецької облорганізації партії "Єдиний Центр" Андрій Амбросьонок готовий щомісячно вносити по 50 тис. грн. для підтримки партії.

Про це він повідомив у неділю на прес-конференції в Донецьку після того, як на партійних зборах його обрали головою, передає УНІАН.

"Віктор Тополов (народний депутат, член президії "Єдиного Центру") може заплатити 50 тис. грн. членських внесків. Ми не будемо його перестрибувати, і я, як член партії, повірте, готовий не менше щомісяця вносити", - сказав Амбросьонок.

В той же час, він зазначив, що повністю підтримує позицію у тому, що "партія повинна існувати не від однієї якоїсь конкретної людини, а на членські внески".

Присутній на прес-конференції народний депутат, член політради "Єдиного Центру" Михайло Полянчич узагальнив: "Не секрет, що партія без фінансів – це не партія, а так, аматорський варіант. Якщо по-серйозному думати, треба фінансувати".

Він повідомив, що "в партії є і буде досить багато впливових людей, які все зроблять для того, аби партія фінансувалася посильно".

Крім того, Полянчич підкреслив, що Донецькій області "надаватиметься дуже серйозна і фінансова, і інтелектуальна підтримка". "Ми хочемо, щоб тут була ця партія однією з найвпливовіших, і так буде, я вам гарантую", - підсумував депутат, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «ЄЦ житиме на членські внески впливових людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути