Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2008 08:31

ЄЦ запропонує нову ідеологію, яка не існує у жодному науковому посібнику

Голова партії "Єдиний Центр", народний депутат Ігор Кріль заявляє, що його партія планує найближчим часом запропонувати суспільству нову ідеологію - "єдиноцентризм", яка базуватиметься на поєднанні патріотизму, правди і прагматизму.

Про це Кріль заявив на прес-конференції у Вінниці після установчої конференції вінницької обласної організації партії "Єдиний Центр", повідомляє УНІАН.

"Сьогодні не існує ідеології, яка здатна вивести України із кризи і надати їй потужного імпульсу розвитку, тому ми плануємо запропонувати суспільству нову ідеологію, яка не існує у жодному науковому посібнику – "єдиноцентризм", - сказав він.

Кріль додав, що єдиноцентризм – це ідеологія, яка базується на поєднанні патріотизму, правди і прагматизму.

Голова "Єдиного Центру" повідомив, зараз паралельно з формуванням партії відбувається формування її стратегічних документів, які будуть затверджені на з`їздах партії у липні та восени.

"Зараз іде процес формування "Єдиного Центру" як політичної сили й паралельно формуються стратегічні документи щодо діяльності партії. У липні у нас відбудеться з`їзд, на якому буде прийнята політична платформа партії. Ця платформа дасть відповіді на вирішення проблемних питань, які сьогодні існують у суспільстві", - повідомив Кріль.

"Восени відбудеться з`їзд, на якому буде прийнята стратегія розвитку України, тоді вже будуть запропоновані конкретні кроки для виходу країни із кризи", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «ЄЦ запропонує нову ідеологію, яка не існує у жодному науковому посібнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути