пʼятниця, 05 вересня 2008 15:56

Дубина обговорив з Міллером ціну на газ. Є "конструктив"

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина та голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер обговорили поточні питання, пов"язані з постачаннями газу в Україну та його транзитом територією країни.

Ці питання вони обговорювали під час робочою зустрічі, яка відбулася в центральному офісі "Газпрому", повідомляє прес-центр "Нафтогазу".

Як сказано у повідомленні, сторони відзначили "конструктивний характер співпраці і виконання умов Угоди про розвиток відносин у газовій сфері".

У 2009 році робота буде продовжена на принципах, зафіксованих в даній угоді.

Під час зустрічі також ішлося про обсяги постачання і транзиту газу за прямими контрактами між ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".

Проведені консультації з питань ціноутворення на газ при постачанні в Україну у 2009 році. Підготовка до підписання відповідних контрактів буде продовжена.

Як відомо, у березні 2008 року "Газпром" і "Нафтогаз" підписали угоду про розвиток відносин в газовій сфері.

У 2008 році до України буде поставлений газ центрально- і середньоазіатського походження обсягом не менше 55 млрд. куб. м за ціною 179,5 дол. за 1 тис. куб. м. Покупцем газу на кордоні з Україною на даний час є НАК "Нафтогаз України".

Відповідно до зазначеної угоди, з 1 травня 2008 року прямі постачання газу промисловим споживачам України в об"ємі 7,5 млрд. куб. м здійснює 100%-ве дочірнє товариство "Газпрому" ТОВ "Газпромзбут Україна".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Дубина обговорив з Міллером ціну на газ. Є "конструктив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути