Ексклюзиви
пʼятниця, 23 липня 2010 16:12

Дружина Зварича обізвала "регіонала" брехуном

Дружина Зварича обізвала "регіонала" брехуном

Дружина депутата Романа Зварича заперечує інформацію про свою причетність до зловживань з бюджетними коштами на суму понад 100 мільйонів гривень.

Про це йдеться у заяві Світлани Зварич у відповідь на відповідне повідомленні від "регіонала" Віктора Коржа.

"Інформація від депутата Коржа є грубою брехнею. Я не могла бути причетна до жодних зловживань з бюджетними коштами ані на 100 млн грн., ані на 1 грн, оскільки компанія, яку я створила і очолюю, не отримувала гроші з бюджету, а її обороти ніколи не сягали таких сум", - заявляє дружина Зварича.

Вона також назвала "брехнею" слова Коржа про те, що її фірма протягом останніх років поставляла обладнання для систем секретного зв'язку різним бюджетним організаціям за завищеними в декілька разів цінами.

"Жодного обладнання, тим більше для секретного зв'язку, ми нікому не поставляли взагалі", - стверджує Зварич.

Такою ж "брехнею" вона назвала і інформацію про причетність родини Зварича до схем відмивання ПДВ.

"За всі роки своєї роботи ані я, ані моя родина, ані належна мені компанія взагалі жодного разу не звертались за поверненням ПДВ. Компанія, яку я очолюю, створила Автоматизовану систему обліку мобільних терміналів на території України, яка принесла в бюджет майже 1 млрд грн (від імпортерів у вигляді ПДВ) і повністю перекрила контрабанду мобільних телефонів", - заявила Зварич.

Як відомо, раніше депутат від НУНС Роман Зварич заявив, що Служба безпеки здійснює "надзвичайний тиск" на нього і його дружину.

"Цей тиск здійснюється практично з квітня цього року. Воно здійснюється не на мене особисто, а на мою дружину і на компанію, яку вона очолює", - заявив він.

У свою чергу "регіонал" Корж назвав ці заяви "політтехнологією" і звинуватив дружину Зварича у причетності до зловживань з бюджетними коштами на суму понад 100 мільйонів гривень, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Зварича обізвала "регіонала" брехуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути