Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 11:20

Довгому порадили підсилити особисту охорону

Експерти Агентства моделювання ситуацій рекомендують секретареві Київської міської ради Олесю Довгому підсилити охорону. Про це сказано в повідомленні АМС.

"Можна лише порадити секретареві міськради підсилити персональну охорону, а то бажаючих наслідувати приклад (міністра внутрішніх справ Юрія) Луценка на локальному рівні може бути достатньо", - сказав заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

Експерт вважає, що після вчинку Луценка є ймовірність перетворення подібних дій у норму політичної комунікації, а фігура Довгого приваблива для спілкування в такому стилі.

"У зв"язку із цим варто лише дивуватися стійкості одного з найбільш принципових опонентів і Довгого й Черновецького - чемпіона світу з боксі Віталія Кличка. Учинок подібний Луценка був би органічний, у контексті персональних іміджевих характеристик кандидата в мери Кличко", - сказавексперт.

Роздування Черновецьким конфлікту з Луценком експерт вважає свідоцтвом політичної слабості й мера.

На його думку, політик рівня мера повинен вирішувати особисті проблеми сам або звертатися до суду.

"Черновецький використовує депутатів Київради для роздування свого особистого конфлікту з Луценком, і це, по суті, є застосуванням адміністративного ресурсу. Не кажучи вже про позицію комунальних ЗМІ й використанні рекламних потужностей метрополітену", - сказав Голобуцький.

18 січня між Луценко й Черновецьким відбулася бійка після засідання Ради національної безпеки й оборони.

Генеральна прокуратура доручила прокуратурі Києва з"ясувати обставини інциденту, що стався між Луценком й Черновецьким, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Довгому порадили підсилити особисту охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути