пʼятниця, 20 червня 2008 09:40

Довгого знову викликають на допит

Довгого знову викликають на допит
Заступник київського міського голови - секретар столичної міськради повторно запрошується в МВС України. Довгий запрошений на 10.00 в понеділок, 23 червня, повідомляє Центр громадських зв"язків МВС.

"МВС проводить перевірку відомостей, отриманих у встановленому законом порядку, щодо підробки офіційних документів Міністерства транспорту і зв"язку, використання яких при безпосередньому сприянні посадових осіб Київській міській державній адміністрації призвело до протиправного припинення права користування земельною ділянкою в Києві на Великій Кільцевій дорозі площею близько 3 га державним підприємством "Укрінтеравтосервіс" Міністерства транспорту і зв"язку, який в 1976 році був відведений Міністерству автомобільного транспорту УРСР для будівництва автовокзалу "Теремки", - говориться у повідомленні.

Довгий повторно запрошується в МВС для дачі пояснень з питань правомірності відведення вказаної земельної ділянки ТОВ "Торговий дім "Фенікс".

Як повідомлялося, Довгий в четвер спілкувався в МВС із слідчими близько 3 годин. Як заявив сам заммера, він прийшов на допит як свідок у справі про биття депутатів Київради в грудні 2006 року.

"Питання, по якому мене викликали, не стосується ніяких земельних питань. Я прийшов сюди не тільки відповісти на всі питання, але і з, великою надією, отримати відповіді з приводу бездіяльності міліції", - сказав секретар Київради. Він підкреслив, що мова йде про побиття депутатів Київради, кримінальна справа за цим фактом була порушена в грудні 2006 року.

Довгий також заявив, що МВС має намір неодноразово викликати його на допити, поки він не змінить своєї критичної позиції відносно міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Мені неоднозначно було сказано, що мене запрошуватимуть в МВС, в слідче управління під будь-яким приводом, поки я не зміню публічну оцінку діяльності Луценка, як міністра і як політика", - акцентував увагу секретар міськради, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Довгого знову викликають на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути