Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2007 11:34

Донька Литвина відкриє в Києві "Дім розкоші"

Донька лідера однойменного блоку Володимира Литвина Олена Литвин на початку лютого відкриє в Києві Дім розкоші "Вілла Гросс".

"На початку лютого відкриваю разом з італійськими партнерами не магазин, і навіть не бутік, а Дім розкоші "Вілла Гросс". Подібного проекту не було не тільки в Україні, а, може бути, і у світі", - заявила Олена Литвин.

Донька Литвина також зізналася, що "Дім розкоші розміститься в старовинному маєтку 1860 року, розташованому в центрі столиці".

"Незвичайним буде його оформлення ззовні й усередині, а також продукція, що продаватиметься. Вона буде орієнтована на заможних жінок. Якщо дівчина купить у нас плаття, воно виявиться єдиним у Києві", - сказала вона.

За словами Олени Литвин, вона ввійшла "у комерційне підприємство на рівних умовах" з італійськими партнерами.

"Називати компаньйонів не стану – їхні прізвища все одно ні про що не скажуть. Вони довгий час прожили в Італії. Як і не скажу про конкретні суми. По-перше, не хочу. По-друге, потрібно сісти і порахувати. Це не мільйон, точно. Скажімо так, до 100 тисяч доларів", - заявила донька депутата Верховної Ради.

Крім того, вона повідомила, що не має наміру після розлучення з чоловіком продавати свою частку в юридичній фірмі "Гарантія", яку вони створили в шлюбі за участю ще двох партнерів.

"Продавати не збираюся. Очевидно, безоплатно перепишу свою частку на одного з партнерів. Щоб ані формально, ані юридично не бути причетною до компанії", - сказала Олена Литвин.

"Невідомо, чим вони далі будуть займатися. Хочу відповідати тільки за свою діяльність. Адже в мене батько – політик. Тим більше що майже півтора роки я в справах фірми не беру участі", - пояснила вона.

Як відомо, за тиждень до Нового року Олена Литвин розлучилася зі своїм чоловіком Дмитром Крейніним, сином відомого дніпропетровського бізнесмена. Вони жили в офіційному шлюбі 4,5 роки, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Донька Литвина відкриє в Києві "Дім розкоші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути