пʼятниця, 15 серпня 2008 12:05

Донецькі депутати засудили Саакашвілі

Позачергова сесія Донецької міської ради 14 серпня ухвалила рішення "засудити агресію правлячого режиму Грузії стосовно народу Південної Осетії".

Як повідомили в Управлінні зі зв`язків із громадськістю Донецької міськради, у рішенні сесії зазначається: "Обговоривши ситуацію, що склалася в Південній Осетії, з метою надання допомоги її жителям, які постраждали під час військової агресії, керуючись ст.ст. 10,26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада вирішила засудити агресію правлячого режиму Грузії стосовно народу Південної Осетії".

Крім того, сесія доручила секретарю міської ради Миколі Левченку спільно з Постійною комісією з міжнародних зв`язків, у справах культури, релігії і спорту "забезпечити встановлення діалогу з керівництвом міста Цхінвалі з метою надання гуманітарної допомоги постраждалим під час військової агресії".

Коментуючи ухвалене сесією рішення, Левченкозаявив: "Ми не політичний орган, ми представляємо місцеве самоврядування, тому таке рішення - це наш внутрішній стан душі".

За його словами, "були різні пропозиції щодо ступеня оцінки подій, проте це рішення підтримали всі присутні депутати".

Левченко також повідомив, що "ми як представники Донецька зв`яжемося з керівництвом Цхінвалі і уточнимо, яку допомогу ми зможемо надати постраждалим".

"Можливо, ми приймемо дітей на відпочинок, можливо, це будуть медикаменти, продукти, якісь речі", - додав секретар міськради.

Журналісти на сесію міськради запрошені не були, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі депутати засудили Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути