Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 08:41

Дочасні вибори Президента можливі - Литвин

Дочасні вибори Президента можливі - Литвин
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що звернення Першого Президента України Леоніда Кравчука до нинішнього глави держави Віктора Ющенка щодо відставки останнього загострить політичне протистояння в Україні.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Ніяких дострокових президентських виборів, і ніякої реалізації заклику, з яким виступив Кравчук не буде", – заявив голова ВР.

Ситуація може "увійти в некероване річище"

"Хоча я не виключаю дочасних виборів Президента, але вони будуть залежати не від закликів окремих політиків, груп політиків, політичних партій, а вони будуть залежати від того, як буде розвиватися ситуація", – додав Литвин, підкресливши, що ситуація може "увійти в некероване річище", коли політики і влада вимушені будуть погодитися на дочасні і президентські, і парламентські вибори.

"В разі такого розвитку подій немає жодної гарантії, що такі вибори відбудуться в демократичний цивілізований спосіб", – зазначив Литвин.

Учора Кравчук під час телезвернення, яке транслювали українські телеканали, закликав Ющенка добровільно подати у відставку і оголосити дострокові президентські вибори.

За матеріалами: 5 канал, УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Дочасні вибори Президента можливі - Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути