Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2010 09:07

Добкін хоче вдруге стати мером Харкова

Добкін хоче вдруге стати мером Харкова

Харківський міський голова, керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Віктора Януковича Михайло Добкін планує виставити свою кандидатуру на посаду мера Харкова на виборах у травні цього року.

Про це Добкін повідомив в інтерв"ю журналістам.

"Я виставлятиму свою кандидатуру на вибори Харківського міського голови, які відбуватимуться 30 травня нинішнього року, і проситиму у харків"ян підтримки одержати довіру і право працювати міським головою впродовж чотирьох років у місті Харкові, а там видно буде", - сказав Добкін.

Відповідаючи на питання, чи йшлося вже про розподіл посад у Харкові у разі, якщо на виборах переможе Янукович, Добкін висловив упевненість в перемозі лідера Партії регіонів. При цьому він сказав журналісту, що хотів би "дещо відкоригувати питання", наголосивши: "Не якщо стане, а коли стане президентом. Це буде вже дуже скоро".

"Я бачу себе надалі в місті Харкові, - сказав Добкін. - Ми не домовлялися ще ні з ким, які посади в масштабі регіону. Я не знаю, як в інших областях, я вам можу сказати відносно Харкова, що точно не домовлялися. Я думаю, напевно, це передчасно. Сьогодні варто займатися іншими справами".

Раніше Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце за результатами 1-го туру президентських виборів заявив, що його команда братиме участь у виборах мера Києва і Харкова.

Не виключає своєї участі у дострокових виборах мера Києва і міністр юстиції України Микола Оніщук.

УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Добкін хоче вдруге стати мером Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути