Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 16:40

До "Єдиного центру" приєдналася ще одна партія

Лідер політичної партії "Єдиний центр" Ігор Кріль і голова Народно-демократичної партії Людмила Супрун

прийняли рішення про початок процесу об"єднання двох політичних сил.

Як повідомили у прес-службі "Єдиного центру" та НДП, лідери політичних сил створили координаційну групу, яка має виробити спільний план дій.

"Ми вітаємо кроки наших колег з НДП, спрямовані до об"єднання зусиль політичних сил над вирішенням проблем в державі", - наголосив Кріль, додавши, що "це державницька і патріотична позиція, якої чекає українське суспільство. За його словами, "саме об"єднання впливових та патріотично налаштованих політиків, а також політичних сил, і є метою створення "Єдиного центру". "Я впевнений, що це лише початок такого процесу", - підкреслив Кріль.

У свою чергу Супрун заявила, що "мовчазне спостерігання за тим, як окремі політично-олігархічні групи роздирають державу, - неприпустиме. Саме тому ми закликаємо до консолідації суспільства".

"Настав час об"єднатись для формування потужної демократичної сили, яка представлятиме та захищатиме інтереси українського суспільства", - наголосила Супрун, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «До "Єдиного центру" приєдналася ще одна партія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути