Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 14:51

До Нового року закриють "ватні" ЗМІ

До Нового року закриють "ватні" ЗМІ
До кінця року в Україні перестануть мовити й виходити деякі ЗМІ з проросійською риторикою, каже генпрокурор Юрій Луценко. Фото: відкриті джерела.

Генеральний прокурор Юрій Луценко сподівається, що до кінця року в Україні перестануть мовити й виходити деякі ЗМІ з проросійською риторикою.

Про це він заявив на прес-конференції, відповідаючи на запитання щодо медіахолдингу UMH, повідомляє "Українська правда".

"Справа про організоване злочинне угруповання Сергія Курченка рухається, ми не лише пред'явили йому підозру, а й накладали арешт на багато майна… Відбулася спецконфіскація Одеського нафтопереробного заводу, який Курченко хотів із допомогою Саакашвілі після приходу до влади повернути назад", – сказав генпрокурор.

"Також ми спецконфіскували все, що пов'язане з футбольним клубом "Металіст", про повернення якого теж хотів домовитися Курченко", – додав Луценко.

"І ми дійсно рухаємося в тому ж напрямку щодо медіахолдингу. Зараз в інтересах слідства я не можу розголошувати про те, коли набуде чинності відповідне рішення, але сподіваємося, що до Нового року українці будуть позбавлені нещастя слухати певні "ватні" й читати певні проросійські "ватні" видання", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неприпустимо підігрувати російській пропаганді" - Порошенко відреагував на події навколо NewsOne

3 грудня активісти заблокували телеканал NewsOne мішками з піском і колючим дротом, протестуючи проти політики каналу. Вони вимагають від народного депутата Євгена Мураєва "покаятися за сепаратистські висловлювання".

29 листопада колишній "регіонал" Мураєв в ефірі свого каналу NewsOne назвав Євромайдан державним переворотом.

Зараз ви читаєте новину «До Нового року закриють "ватні" ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути