Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 11:22

Директор РСК "Олімпійский" звинувачує побитого фотокора у брехні

Директор РСК "Олімпійський" Геннадій Каліщук спростовує інформацію про побиття ним фотокореспондента Національного українського агентства "Укрінформ" Ігоря Ткаченка після закінчення матчу "Шахтар" - "Металіст" в Донецьку. Про це він сказав в коментарі Острову.

"У вас є логіка? Я директор на сьогоднішній день кращого стадіону країни битиму кореспондента?! І де б я його бив. На футболі у нас судячи з моїх підрахунків було десь близько 22 тисяч уболівальників. І ось це люди, значить, дивляться, а ми його б`ємо? Ви розумієте, що таке футбольний матч і дії директора стадіону під час матчу. Протягом цих двох годин, поки проходить матч, я ніколи не буваю один. Я постійно на очах у людей. При тому не у двох-трьох. Я не сиджу в певному місці і не дивлюся футбол, а пересуваюся.", - сказав Каліщук.

Директор РСК "Олімпійський" стверджує, що не заважав роботі фотокореспондентів.

"Їх там багато стоїть цих фотокорів. Звідки я знаю, це був Петя або Ваня. Вони там працюють. Їх 20-30 чоловік під час матчу. Це йому, напевно, просто потрібний PR. Я навіть так прикидаю, хто це. У нього були проблеми з прес-службою ФК "Шахтар" і стадіоном ще минулого року", - відзначив він.

Як повідомлялося, фотокореспондент Національного українського агентства "Укрінформ" Ігор Ткаченко зробив заяву про напад на нього Геннадія Каліщука.

Зараз ви читаєте новину «Директор РСК "Олімпійский" звинувачує побитого фотокора у брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути