Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2007 10:07

Депутати починають готуватися до роботи Ради

Робоча група із підготовки роботи нового парламенту Блоку Юлії Тимошенко почне працювати уже в понеділок. Про це заявив представник БЮТ Андрій Шкіль, повідомляє Радіо "Свобода".

"Група вже сформована. Думаю, вона увійде в робочий ритм вже з понеділка за погодженням представників усіх парламентських фракцій", - сказав він.

"Узгодиться дата проведення першого засідання Верховної Ради, буде визначена група осіб, які виконуватимуть роль у президії. А далі вже почне працювати апарат Верховної Ради для забезпечення проведення першого сесійного засідання", - додав Шкіль.

За словами представника Партії регіонів Володимира Зубанова, перше засідання парламенту може відбутися аж після 20 листопада.

"Робоча група повинна напрацювати, яким чином працюватиме Верховна Рада, хто буде сидіти у президії, є пропозиції президента, щоб після обрання спікера та розподілу комітетів, розглянути кілька важливих, на його думку, законів", - зазначив він.

На думку політолога Костя Бондаренка, для підготовки першого засідання Верховної Ради знадобиться два-три тижні, до того ж часу говорити про формат майбутньої коаліції не варто.

"Ще не почала роботу Верховна Рада, а будь-які розмови про коаліцію до того, як почала працювати Верховна Рада – це фальстарт і вони абсолютно безпідставні... Потрібно дочекатися, коли ж запрацює парламент і тоді вже говорити про варіанти коаліції, бо зараз говорити про варіанти коаліції – це гадати на кавовій гущі", - цитує його радіо.

У суботу, 27 жовтня, офіційні видання "Голос України" та "Урядовий кур"єр" опублікували результати дострокових парламентських виборів 30 вересня після скасування відповідної заборони Вищого адміністративного суду, який не знайшов порушень у діях ЦВК з установлення результатів виборів.

Відтак, виборча кампанія вважається завершеною, повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Депутати починають готуватися до роботи Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути