Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2010 15:33

Депутати будуть здавати Раду під офіси?

Депутати будуть здавати Раду під офіси?

Політолог Віктор Небоженко назвав дивним рішення Верховної Ради, яке дозволяє депутатам бути відсутніми під час голосування за внесення змін до Конституції.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Депутати прийняли дуже дивне рішення, яке дозволяє не бути присутнім під час голосування за зміни до Конституції. Це все йде до автоматизації парламенту, - наголосив він. -  Спочатку парламент відмовився виконувати свою функцію - змінювати Конституцію, передав це право Конституційному Суду. А тепер ще й відмовляється голосувати за себе. Їм, бачиш, ліньки! Скоро дійде до того, що депутати приймуть рішення про те, щоб здавати частину парламентської будівлі під якісь офіси. Будуть ще на цьому заробляти".

За словами політолога, депутати експлуатують надію українців на порядок в державі.

"І це означає, що тепер будь-які потрібні владі рішення будуть прийняті депутатами. Вони йтимуть на рекорди. Буде 100% голосування, - зазначив Небоженко. - З нас просто будуть сміятися. Я також не виключаю, що це робиться для нашого північного сусіда, щоб показати, що ми не спроможні на державність. Це ще раз доводить рівень цинізму наших народних депутатів".

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила зміни до закону про регламент, згідно до яких присутність депутата під час голосування є необов'язковою.

Зараз ви читаєте новину «Депутати будуть здавати Раду під офіси?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути