Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2008 16:42

Депутат виплеснув склянку води в обличчя меру Херсона

Сьогодні в Херсоні під час проведення сесії міської ради мало не побилися мер міста Владимир Сальдо і депутат міськради Сергій Кириченко, який очолює блок свого імені.

Під час уранішньої частини сесії Кириченко зажадав від мера негайно підписати рішення попередньої сесії про відставку міськвиконкому у повному складі разом із заступниками Сальдо (окрім одного, нещодавно призначеного) і намагався блокувати роботу сесії з використанням мегафону.

Сальдо відмовився виконувати ці вимоги депутата.

Після цього представники фракції Партії регіонів (Сальдо також є членом Партії регіонів) запропонували міськраді проголосувати за "нульовий" варіант – відправити у відставку і мера, і міськвиконком, і саму міськраду.

Після суперечки на підвищених тонах між Сальдо і Кириченком останній схопив стакан із водою зі столу президії і плеснув її у мера. Сальдо, який перебував у сесійному залі, запропонував кривднику спуститися з президії до залу і по-джентльменськи з`ясувати стосунки (у минулому Сальдо займався боксом). Проте все завершилося усним з`ясуванням стосунків.

Після інциденту в роботі сесії було оголошено перерву.

За інформацією, що є, під час перерви Сальдо написав заяву до міліції про притягнення Кириченка до відповідальності за хуліганські дії, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутат виплеснув склянку води в обличчя меру Херсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути