Ексклюзиви
неділя, 22 червня 2008 12:14

Депутат: прем"єр повинен працювати - це стосується і Януковича, і Тимошенко

Народний депутат України, голова політичної партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль шкодує, що країна останнім часом живе одними виборами.

Вчора в Сімферополі, в ході конференції кримської організації "Єдиного Центру", Кріль заявив: "Ми живемо тільки виборами, у нас нічого більше в державі немає! Тільки вибори. Одні закінчилися – інші починаються". Депутат зазначив, що, можливо, це й правильно з політологічної точки зору, проте неправильно з погляду людей, які "займаються роботою". "Люди, які займаються роботою, повинні працювати", - підкреслив Кріль, додавши, що це відноситься й до прем`єр-міністра України. "Психологія виборів не повинна бути присутньою у владі. Якщо ми вибрали прем`єр-міністра, він повинен працювати, працювати над вирішенням тих питань, які передбачає його посада. Все! - підкреслив Кріль. - Але якщо прем`єр-міністр - кандидат у Президенти, тоді в нього вибори (на думці)". Депутат зазначив, що це стосується як Віктора Януковича під час його перебування прем`єром, так і сьогоднішнього прем`єра Юлії Тимошенко.

Кріль також заявив, що його вже "дістало" ділення українців, яке влаштовують політики: "На жаль, нас ділять, ділять політики, й це ділення, чесно кажучи, дістало мене, як людину дістало". "Мене дістало це як народного депутата України, я не можу свої функції нормально виконувати як народного депутата", - заявив Кріль, говорячи про ситуацію в українському парламенті, де депутати часто блокують трибуну, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутат: прем"єр повинен працювати - це стосується і Януковича, і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути