Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 11:02

Депутат Львівської облради вистрілив в партнера по бізнесу

Депутата Львівської обласної ради і бізнесмена Володимира Говірко підозрюють в пораненні партнера по бізнесу. Про це повідомив джерело в правоохоронних органах.

За даними джерела, бізнесмена підозрюють в тому, що він увечері в четвер в службовому кабінеті в місті Труськавец вистрілив з пістолета для стрілянини гумовими кулями в свого партнера по бізнесу, імені якого не називають. Після цього, депутат вийшов з офісу і нібито пропав. Постраждалому співробітники викликали машину "швидкої" і його госпіталізували.

В той же час, начальник відділу громадських зв"язків ГУМВД у Львівській області Денис Харчук розповів, що Говірка розшукує міліція у зв"язку з вчорашніми подіями, але він не оголошений в офіційний розшук. Міліція хоче узяти у нього свідчення з приводу інциденту в рамках кримінальної справи, порушеної за фактом нанесення тілесних ушкоджень.

Згідно з даними офіційного сайту Львівської обласної ради, Говірко став депутатом від ВО "Свобода". На момент обрання він був головою правління об"єднання підприємства Асоціація "Трускавець курорт сервіс". Компанія працює в будівельному бізнесі, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Львівської облради вистрілив в партнера по бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути