Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2007 13:26

Депутам від "Нашої України" видали трудові книжки

28 народних депутатів V скликання від фракції "Наша Україна" сьогодні отримали свої трудові книжки в управлінні кадрів апарату Верховної Ради.

Як зазначив в інтерв"ю журналістам після отримання трудової книжки лідер фракції "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко, трудові книжки змогли отримати тільки ті депутати, чиї заяви були зачитані на пленарному засіданні 8 червня головою Верховної Ради Олександром Морозом.

В той же час за словами Кириленка, такий стан справ не влаштовує народних депутатів і вони вимагатимуть, аби всі 66 трудових книжок були передані народним депутатам.

З цією метою, за словами Кириленка, депутати мають намір зустрітися вже сьогодні з головою ВР Морозом.

"Чому не віддаються інші трудові книжки - незрозуміло. Очевидно, що ми будемо з"ясовувати це питання безпосередньо з головою Верховної Ради Олександром Морозом, який підійшов до питання вибірково", - сказав лідер "Нашої України".

За словами Кириленка, Мороз тим самим демонструє намір зберегти "повноважність неповноважної Верховної Ради", пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Депутам від "Нашої України" видали трудові книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути