Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2007 16:22

День Європи в Києві не святкуватимуть

Європейська комісія вирішила відкласти святкування Дня Європи в Києві до врегулювання політичної ситуації в Україні. Про це повідомили голова представництва Єврокомісії в Україні Ієн Боуг і заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський.

Зі слів Боуга, присутність великої кількості людей на вулицях Києва завжди потребує ретельного управління, а цього року організатори Дня Європи зіштовхнулися з тим, що на вулицях будуть дві великі групи людей із протилежними політичними поглядами.

Також, з його слів, Єврокомісія провела консультації із владою Києва, Міністерством закордонних справ і представниками всіх політичних сил і прийняла рішення, що за таких обставин найкраще буде відкласти святкування Дня Європи.

"Ми сподіваємося на проведення Дня Європи, як тільки дозволить ситуація", - сказав Боуг.

При цьому він зазначив, що це не вплине на проведення цього свята в інших містах України.

Як повідомивЖуравський, політична ситуація в Україні призвела до того, що на вулицях Києва перебуває велика кількість мітингувальників.

Євро комісія планувала проведення святкування Дня Європи в Києві 19 травня, і Ялті - 30 червня, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «День Європи в Києві не святкуватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути