четвер, 28 грудня 2017 11:35

Справа проти заступника мера Запоріжжя може мати політичний підтекст - ЗМІ

Справа проти заступника мера Запоріжжя може мати політичний підтекст - ЗМІ
Політексперт Іван Вільцанюк вважає, що керівництво області намагається вибити заммера Запоріжжя Анатолія Пустоварова (на фото) з майбутньої парламентської виборчої кампанії. Фото: tv5.zp.ua

У середу, 27 грудня, заступнику мера Запоріжжя Анатолію Пустоварову оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Прокурори з'явилися прямо в лікарняну палату в обласній лікарні в Харкові, куди напередодні Пустоваров був госпіталізований з травмою спини, - повідомляє запорізьке видання "Индустриалка".

Як заявив адвокат Ігор Чумаченко, Пустоваров не ховається від слідства і з самого початку заявляв про готовність співпрацювати зі слідством.

"Але прокуратурі десь там бачаться тапочки, кватирки, запоребрік з "денеерами", неіснуючий сніг в Запоріжжі, "відкати" і "дерибан", - вважає адвокат Чумаченко. - Насправді ця справа не варта паперу на якому написано звернення прокурора, а тим більше зусиль по створенню ролика на Ютюбі. Ті записи, які були оприлюднені ГПУ є нарізкою різних фрагментів розмов, частина з них взагалі ніколи не відбувалася, фрази вирвані з контексту. Будь-яка нормальна незалежна експертиза доведе неспроможність подібних "доказів".

За словами Чумаченка, "має місце банальне політичне "замовлення" : "хтось в обласній владі намагається вибити Пустоварова з політичного життя Запоріжжя".

Версію адвоката підтримує і політичний експерт Іван Вільцанюк. На його думку, керівництво області намагається вибити Анатолія Пустоварова з майбутньої парламентської виборчої кампанії по одному з мажоритарних округів Запоріжжя.

"Не секрет, що вже почалася пристрілка до округів і визначилися фаворити. Пустоваров один з них. Потенційно йому міг протистояти один з керівників партії влади або навіть сам губернатор Костянтин Бриль. Ймовірно це і послужило причиною гучного розслідування", - заявив Вільцанюк.

Зараз ви читаєте новину «Справа проти заступника мера Запоріжжя може мати політичний підтекст - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути