Ексклюзиви
понеділок, 20 січня 2020 16:29

Справами проти Порошенка влада відволікає увагу - Герасимов

Справами проти Порошенка влада відволікає увагу - Герасимов
"Європейська солідарність" називає справи проти Петра Порошенка політичним переслідуванням. Фото: прес-служба

За 8 місяців нова влада продемонструвала некомпетентність у керуванні країною, а для того, щоб приховати гучні провали свого урядування, організувала політичні переслідування 5-го президента України Петра Порошенка.

Про це заявив співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов.

"Таємний відпочинок Зеленського в Омані з імовірними секретними зустрічами з росіянами. Повна нездатність реагувати на складні безпекові кризи, продемонстрована після збиття українського літака російською ракетою в Ірані. Про некомпетентність президента Зеленського і відсутність інтелектуальної потуги керувати країною відверто заговорив навіть прем'єр-міністр Гончарук", - зазначив Герасимов.

Окрім того, на думку Герасимова, глибоке суспільне обурення викликали нові зарплати міністрів, а також їхнє рішення нагороджувати себе місячними преміями в розмірі кількох окладів.

"А щоб відволікти увагу від управлінської некомпетентності президента Зеленського, його уряду і всіх "слуг народу", влада прийняла рішення активізувати фальсифікацію десятків справ проти 5-го президента", - додав політик.

Герасимов вважає, що політичні репресії проти опозиції – це частина загального наступу непрофесійної влади на права й свободи громадян, їхньої спроби збудувати замість європейської демократії абсолютну монархію, як Султанат Оман, чи диктатуру за прикладом Росії.

"Переслідування Петра Порошенка – це атака влади на "Європейську солідарність" як єдину головну опозиційну силу, що відстоює національні інтереси України", - підкреслив Герасимов, додаючи, що всі спроби влади залякати Порошенка та його команду - ні до чого не призведуть.

"Ми здатні захищати і себе, і країну. А влада, що намагається зміцнити власний авторитет переслідуваннями опозиції, – про що ми всі з вами і вся країна чула з так званих "плівок Труби", – має усвідомити, що жодні її дії не зупинять "Європейську солідарність" на шляху захисту європейського та євроатлантичного курсу країни", - заявив Герасимов.

Політик також повідомив, що Порошенко скасував заплановану закордонну поїздку й ініціативно сходив у ДБР, аби особисто отримати повістки.

"Сьогодні всі розуміють, кому вигідно розгортання й продовження цих справ. Це вигідно лише Росії. Але Україна переможе. Слава Україні!" - підсумував Герасимов.

Зараз ви читаєте новину «Справами проти Порошенка влада відволікає увагу - Герасимов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути