субота, 21 вересня 2019 23:29

ДБР йде шляхом Януковича - Порошенко про обшуки

ДБР йде шляхом Януковича - Порошенко про обшуки
Влада йде шляхами Януковича - Порошенко. Фото: Сегодня

П'ятий президент України Петро Порошенко вважає, що проведення безпідставних обшуків і допитів в рамках досудових кримінальних проваджень слідчими ДБР штовхають правоохоронну систему на хибний шлях, яким йшов режим Януковича, коли застосовував політичні переслідування проти своїх опонентів.

Якщо слідчі виконують забаганки соратників Януковича – це завдає удару по міжнародній репутації України та демократичних свободах громадян, Порошенко заявив в ефірі програми "Рандеву"

"Янукович йшов таким шляхом, яким зараз йде Державне бюро розслідувань. З благословення, я можу так передбачати, керівника Офісу Президента пана Богдана, близького партнера пана Портнова, колишнього заступника адміністрації Януковича. Це удар по українській владі і по державі Україна, щодо повернення політичних переслідувань. Якщо це буде їх вибір – поборемось", – наголосив Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія використовує Зеленського і його оточення, як нетямущих карасів - Портников

Порошенко 13 вересня свідчив у Державному бюро розслідуванні. Детективів цікавила ренаціоналізація Приватбанку і потрапляння в полон українських моряків.

Зараз ви читаєте новину «ДБР йде шляхом Януковича - Порошенко про обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути