вівторок, 04 листопада 2008 09:41

Даішники залишили людей Балоги без автівок

У понеділок, 3 листопада, з вулиці Лютеранської в Києві були евакуйовані автомобілі чотирьох співробітників Секретаріату Президента.

Про це повідомив начальник головної служби соціально-економічного розвитку СП Олександр Кулик.

"У протоколі було написано, що мій автомобіль припаркований в недозволеному місці, хоча ніяких заборонних парковку знаків там не немає", – сказав Кулик. При цьому додав, що співробітники СП залишають машини на вулиці Лютеранській щодня.

Власник іншого евакуйованого автомобіля, заступник начальника головної служби гуманітарної політики і збереження національного культурного надбання СП Любов Стасів розповіла, що співробітники "Укрдорсервісу" і ДАІ, що забирали автомобілі, посилалися на розпорядження заступника начальника ДАІ Києва Олександра Єршова. "Черговий інспектор Гебус, хто складав протокол, сказав, що йому подзвонив Єршов і відправив його на Лютеранську забирати машини", – повідомила вона.

Олександру Кулику про це розпорядження, що надійшло вчора близько 8.00, розповіли співробітники ДАІ на штрафмайданчику. За його словами, цей захід пов"язаний з офіційним візитом до України лідера лівійської революції Муамара Каддафі.

"Проте візит призначений тільки на завтра (4 листопада), – здивувався співробітник СП. – До того ж під час офіційних візитів ми ніколи не паркуємося біля нашої будівлі, тому що нас попереджає наша охорона".

Прес-секретар управління ДАІ в Києві Євгеній Кравець засумнівався в існуванні розпорядження Єршова. За його словами, у зв"язку з візитом Муамара Каддафі управління ДАІ в Києві розповсюдило інформацію про те, які вулиці будуть перекриті, і звернулося до водіїв з проханням не паркувати машини в місцях, де будуть встановлені тимчасові дорожні знаки. "Але це буде тільки із завтрашнього дня", – наголосив Кравец.

Увечері троє з чотирьох співробітників СП, чиї автомобілі забрали на штрафмайданчик, знаходилися там, намагаючись повернути свої автомобілі без сплати штрафу (ще один автовласник вже заплатив штраф).

"Потрібно заплатити 900 грн, але у мене таких грошей зараз немає, і з"являться вони тільки після виплати авансу. Правда, черговий сказав, що нас все одно звідси виведуть, тому що вночі на штрафмайданчику знаходитися не можна", – нарікла Любов Стасів, пише Коммерсант-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Даішники залишили людей Балоги без автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути