Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2007 17:51

ЦВК заборонила "Нашій Україні" виключати Кінаха із списку

Центральна виборча комісія відмовила у виключенні кандидатів у народні депутати України з виборчого списку блоку "Наша Україна".

Як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату ЦВК, таке рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні Центральної виборчої комісії, яке провів голова ЦВК Ярослав Давидович.

У повідомленні зазначається, що "предметом детального розгляду під час засідання Центральної виборчої комісії стали витяг із протоколу N1 Міжпартійного з"їзду Блоку "Наша Україна", який відбувся 19 квітня 2007 року, та звернення до Центральної виборчої комісії України про виключення кандидатів у депутати від Блоку "Наша Україна", які за підсумками результатів виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року вважаються не обраними, із виборчого списку Блоку "Наша Україна", підписане головами п"яти політичних партій і скріплене печатками цих партій".

Після відповідного розгляду наданих документів, ЦВК відмовила у виключенні кандидатів у народні депутати України з виборчого списку Блоку "Наша Україна", пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «ЦВК заборонила "Нашій Україні" виключати Кінаха із списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути