Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2007 16:52

ЦВК викинула із списку БЮТ 263 кандидати

ЦВК викинула із списку БЮТ 263 кандидати
Центральна виборча комісія виключила з виборчого списку БЮТ 263 кандидати у народні депутати України.

Як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату ЦВК, таке рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні Центральної виборчої комісії, яке провів її голова Ярослав Давидович.

Комісія працювала в межах правового поля, адже в її засіданні взяло участь 10 членів ЦВК, тобто був кворум, зазначається у повідомленні. Крім того, на засіданні Центрвиборчкому були присутні народні депутати України.

Розглянувши витяг з протоколу V етапу міжпартійного з"їзду виборчого блоку політичних партій "Всеукраїнське об`єднання "Батьківщина" та Української Соціал-демократичної партії "Блок Юлії Тимошенко", який відбувся 19 квітня 2007 року, та рішення цього з"їзду про виключення з виборчого списку "Блоку Юлії Тимошенко" кандидатів у народні депутати України, які не були обраними до Верховної Ради України V скликання відповідно до частини другої статті 19 Конституції України, Закону України "Про вибори народних депутатів України", враховуючи постанову ЦВК від 4 січня 2006 року N 51, керуючись Законом України "Про Центральну виборчу комісію", Комісія виключила з виборчого списку виборчого блоку політичних партій "Блок Юлії Тимошенко" 263 кандидата у народні депутати України, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «ЦВК викинула із списку БЮТ 263 кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути